Specijalizacija proizvodnje odlivaka od voska i gotovih proizvoda od ugljeničnog čelika i legiranog čelika, naša kompanija je proizvođač svjetske klase i isporučilac odlivaka u Kini. Sastoji se od 2 glavna postrojenja, livnice od čeličnog liva i fabrike za CNC mašinsku obradu koja nam omogućavaju snabdevanje preciznih odlivaka i gotovih proizvoda godišnjom proizvodnjom od preko 20.000 tona, a proizvodi se uglavnom izvoze u Evropu, Ameriku, Japan i druge destinacije oko svijeta.


Sjedište naše tvrtke nalazi se u poznatom industrijskom gradu Yinzhou, Ningbo in China. Veoma je pogodno doći sa povoljnim geografskim položajem; nalazi se oko 30 kilometara od luke Bei-lun, koja je druga po veličini luka u Kini i oko 15 kilometara od Međunarodnog aerodroma Lishe. Glavna proizvodna baza livena livena čelika nalazi se u gradu Qiucun, Fenghua, Ningbo, udaljena je 15 kilometara od sedišta. Naša firma je osnovana 1993. godine i pokriva ukupnu površinu od 40.000 kvadratnih metara, a sada ima više od 500 zaposlenih. Kompanija poseduje potpuno novu livnicu koja pokriva površinu od preko 30.000 kvadratnih metara i opremljena je sa nekoliko modernih vrste energetskih ušteda i ekološki prihvatljive proizvodne linije, uključujući potpuno automatizovanu liniju protoka procesa proizvodnje voska i granata, kao i dve proizvodne linije za proizvodnju toplotne obrade u dve mreže. Fabrika za obradu se nalazi u sjedištu Longxing-a i potpuno je opremljena kompletnom i naprednom CNC mašinskom opremom, uključujući više od 20 vertikalnih i horizontalnih centara za obradu i više od 30 NC mašina, objekt za obradu je potpuno nezavisan od livačkog livijara i ima nezavisno upravljanje tim i prilagođeni poslovni model koji odgovara. Pored livenja, kovanja i mašinske obrade, ima i mogućnost izrade različitih profila. Naša kompanija poseduje i naprednu i potpunu opremu za inspekciju u industriji livenja, uključujući spektrometar, metalografski mikroskop, tester napona, tester niske temperature, rentgenski tester, MPT, UT, CMM, video merenje mašina i tako dalje. Sa ovim naprednim kapacitetima i instrumentima, u mogućnosti smo da svojim potrošačima isporučimo najpreciznije gotovim proizvodima i proizvodimo proizvode koji ispunjavaju sve zahteve u pogledu hemijskog sastava, mehaničkih svojstava, ispitivanja bez razaranja i visokih preciznih dimenzionalnih inspekcija.


Naši proizvodi pokrivaju širok spektar industrije, uključujući željeznicu, železnicu, automobile i kamione, građevinske mašine, rudarske mašine, viličare, poljoprivredne mašine, brodogradnju, mašine za naftu, konstrukciju, ventile i pumpe, električnu mašinu, hardver, energetsku opremu i tako dalje. Mi smo sposobni da proizvodimo proizvode prema crtežima ili uzorcima kupaca, fokusiramo se i na ugljenični čelik i na legure lima. Do danas smo razvili i proizvodili više od 100 sirovina i 5.000 vrsta različitih proizvoda. Mi smo upoznati sa različitim industrijskim standardima, kao što su kineski GB, američki ASTM, AISI, nemački DIN, francuski NF, japanski JIS, British BS, Australian AS i Asocijacija američkih željeznica (AAR) i drugi industrijski standardi.


S obzirom na to da tradicionalni proizvođači obezbeđuju samo odlivke, naša kompanija je završila transformaciju i unapredila proizvodnju dubokih prerada sa proširenim proizvodnim kapacitetima. O core ključne vrijednosti pružaju našim kupcima savršena rješenja, odlične gotovosti i odličnu uslugu za kupce, te teži da povećaju dodatnu vrijednost proizvoda za svoju osnovnu konkurentnost. Mi se fokusiramo na razvoj visoko kvalitetnih proizvoda za vrhunska tržišta, naši proizvodi ne samo za domaće kupce već i izvoze u preko 30 zemalja kao što su SAD, Njemačka, Japan, Španija, Italija, Velika Britanija, Francuska, Holandija, Australija i dr. . Naši klijenti uključuju mnoge OEM kupce koji se specijaliziraju za mašine za obuku, automobil i građevinarstvo, već smo imali saradnju sa nekim svjetskim kompanijama Top 500 kao jedan od njihovih najvećih dobavljača u Kini.


Naša kompanija je izvršila menadžment zasnovan na informacijama koji je vođen ERP sistemom i trudimo se da standardizujemo naš sistem menadžmenta. Oba su ISO9001 i TS16949 sertifikovana, a trenutno integrišu i neke druge napredne načine upravljanja u naš sistem, kao što su 6S, upravljanje performansama, proizvodnja posne proizvodnje itd. Pored toga, uspostavili smo sistem upravljanja okolišem ISO14001 kako bismo dobili dobitnu situaciju za performanse preduzeća i socijalne beneficije sa dugoročne perspektive.


Kompanija je postavila svoj strateški cilj koji je "Vodeći razvoj u ovoj industriji, teži da obezbedi kompaniju za lijevanje sa osnovnom konkurentnošću i osnovnom vrednošću", potvrdio je svojom osnovnom konkurentnošću da "Vodeće ideje, napredna oprema, odličan QC i savršene usluge" . On se drži filozofije upravljanja kvalitetom "Od potreba kupca i završavanja sa zadovoljstvom, fokusirajući se na zahteve kupaca i prevazilazeći njihova očekivanja". Uz duh preduzeća "Pokretanje vremena, pionirski i inovativni, harmonija i dobitak, težnja za izvrsnošću" i zasnovan na radnom stilu "Iskrenosti i praktičnosti, neprestano uporno, timski rad, duh, postizanje veličanstva", naš kompanija bi želela iskreno pozvati globalne potencijalne kupce da posjete i imaju dobru saradnju za sjajnu budućnost zajedno.