Specijaliziran za proizvodnju izgubljeni vosak investicijskih odljevaka i gotovih proizvoda u ugljičnog čelika i nisko legiranih čelika, naša tvrtka je svjetske klase proizvođača i dobavljača odljevaka ulaganja uz čašu vode proces u Kini. Sastoji se od 2 glavni objekti, ljevaonica čelika i CNC obradni tvornica koja nam omogućuje da opskrbe i precizni odljevci i sa godišnjim kapacitetom proizvodnje od preko 20.000 tona gotovog proizvoda, i proizvodi se uglavnom izvoze u Europu, Amerika, Japan i druge destinacije širom svijeta.


Sjedište naše tvrtke nalazi se u poznati industrijski grad Yinzhou, Ningbo u Kini. Vrlo zgodno biti postignut uz povoljan geografski položaj; nalazi se oko 30 kilometara od Bei lun Port koji je drugi po veličini luka u Kini i 15 kilometara od Lishe International Airport. Glavnim proizvodnim baza od lijevanog čelika ljevaonica smještena je u Qiucun gradu Fenghua, Ningbo, na udaljenosti od 15 kilometara od sjedišta. Naša tvrtka je osnovana 1992., obuhvaća ukupnu površinu od 40 000 kvadratnih metara i sada ima više od 400 zaposlenih, uključujući 10 inženjera i tehničara 60. Tvrtka posjeduje potpuno nova ljevaonica, koja pokriva područje od više od 30.000 četvornih metara i opremljen modernim nekoliko vrsta štednje energije; ekološki proizvodne linije uključujući potpuno automatizirani vosak i ljuska čineći proces protoka linija, kao i dvije mreže pojas peći toplinske obrade Proizvodnih linija. Obradni tvornica se nalazi u Longxing sjedištu te potpuno opremljeni kompletan i napredne CNC strojne opreme uključujući 20 Vertikalna i Horizontalna obradni centri i više od 30 NC strojeva, strojne objekat je potpuno neovisan od lijevanje odljevaka i ima tim za neovisno upravljanje i skrojen poslovni model da odgovaraju. Uz lijevanje, kovanje i obrada, to također ima mogućnost da razni stroj; profili. Naša tvrtka također je najnaprednijih i potpuni pregled opreme u lijevanje industrije, uključujući Spektrometar, Metalografska mikroskop, napetost Tester, niska temperatura Tester, rendgen Tester, MPT, UT, CMM, Video mjerenja stroj i tako dalje. Sa ove napredne objektima & instrumenata, smo u mogućnosti isporučiti najprecizniji gotove proizvode za naše klijente, i napraviti proizvode koji poštuju njihove ukupne inspekcije zahtjeve na kemijski sastav, mehanička svojstva, nerazorna ispitivanja i visoko precizne dimenzije inspekcije.


Naši proizvodi pokrivaju širok spektar industrije uključujući vlak; Željeznica, auto; kamion, građevinski strojevi, rudarski strojevi, viljuškar, poljoprivredna mehanizacija, brodogradnja, naftnih strojevi, gradnja, ventila i pumpe, električni stroj, hardver, energetske opreme i tako dalje. Mi smo u stanju proizvesti proizvode prema crtežima ili uzorcima klijenata, fokusiramo se na oba ugljičnog čelika i nisko legirani čelik. Do danas, više od 100 sirovina i 5.000 vrsta različite proizvodi Razvijeni su i nas u produkciji. Upoznati smo s različitim industrijskim standardima, kao što su kineski GB, američki ASTM, AISI, njemački DIN, francuski NF, japanski JIS, britanski BS, australski AS i udruge od Američkog pruga (AAR) i druge industrijske standarde.


S obzirom da je tradicionalna ljevaonice pružaju samo odljevci, naša tvrtka ima dovršiti transformaciju i nadograđen na duboke obrade proizvođača s proširene proizvodne kapacitete. Naše temeljne vrijednosti su pružiti našim klijentima s savršena rješenja, dobrih gotovih proizvoda i izvrsne usluge kupcima, a teži povećanju dodane vrijednosti proizvoda za svoju konkurentnost jezgre. Fokusiramo se na razvijanje kvalitetnih proizvoda vrhunskih tržišta, naši proizvodi su ne samo za domaće kupce, nego Izvozi u preko 30 zemalja kao što su USA, Njemačka, Japan, Španjolska, Italija, UK, Francuska, Nizozemska, Australija, Kanada i itd. Naši klijenti uključuju mnoge kupce OEM koji se specijaliziraju u vlak, automobil i građevinske strojeve, već imali smo suradnju sa više od 10 svjetskih Top 500 kompanija kao jedan od njihovih glavnih lijevanja dobavljača u Kini.


Naša tvrtka je izvršila je informacije temelje upravljanja koja pokreće ERP sustava i poduzimaju napore kako bi se standardizirao naš sustav upravljanja. Mi smo ISO9001 i TS16949 ovjerena, i trenutno integriranje neke druge napredne načina upravljanja u našem sustavu, kao što su 6S, upravljanje učinkom, naslanjanje proizvodnje proizvodnje, lean itd. Osim toga, Uspostavili smo sustav upravljanja okolišem ISO14001 kako bi stekli win-win situacija za performanse poduzeća i socijalna davanja iz dugoročne perspektive.


Tvrtka je postavila svoj strateški cilj koji ne dolazi "vodeći u ovoj industriji, nastoji pružiti lijevanje poduzeće konkurentnost jezgre i temeljna vrijednost", potvrdio sa svoj srž konkurentnosti taj "vodeća ideja, napredne opreme, Odličan QC i savršena usluga". Pirjanja na filozofiju upravljanja kvalitetom koja "pokreće iz potrebe kupaca i završni ako budu zadovoljni, s naglaskom na zahtjeve kupaca i prelazi njihova očekivanja". Poduzeće duh "U korak sa vremenom, pionirski i inovacija, sklad i pobjeda, teži za izvrsnost", a na temelju radnog stila "Iskrenost i Praktičnosti, ustrajan Unremittingly, timski duh, Achieving veličinu", naše tvrtka željeli iskreno pozvati globalne potencijalni kupci da posjetite i imaju dobru suradnju za sjajnom budućnošću pred sobom zajedno.


Ako ste u potrazi za lijevanje odljevaka Kina, lijevanje tvornica, lijevanje kompanija, investicija lijevanje odljevaka, izgubljeni vosak lijevanje odljevaka, ljevaonice čelika lijevanje, precizni lijev ljevaonice, molimo slobodno se obratite Qianhao metala.