Kineski gradjevinski mašini od malih do velikih

Kineski mašinski limovi od malih do velikih, brzi razvoj postali su kompletan asortiman proizvoda, inovativna sposobnost kontinuiranog povećanja potražnje na tržištu je jaka industrija sunca. Naročito u poslednjih nekoliko godina, odlivci mašina za građevinarstvo dodatno su ubrzali tempo razvoja, promovisali proizvođače odlivaka u građevinarstvu ne samo da povećavaju proizvodnju, već se povećava i sadržaj tehnologije proizvoda. Međutim, kineski mašinski limovi nisu optimistični u pogledu problema: mala veličina preduzeća, industrijska koncentracija je niska, struktura proizvoda je iracionalna, slabe nezavisne inovacije, oprema i tehnologija unazad, visoki inputi, visoka potrošnja, visoko zagađenje, niska efikasnost , Niska efikasnost Razvoj načina naglašava industrijsku bazu je i dalje krhka. Ubrzati poboljšanje kineskih inženjerskih mašina livenja proizvoda, tehnološke inovacije sposobnosti, jačanje industrije R & D proizvodnje, učenja, istraživanja zajednički, postao je prioritet.

Sledeće su iste kao i "

Industrijski analitičari su istakli: Kineski gradjevinski mehanizmi od regionalnih karakteristika, koji se razlikuju, formirao je regiju "Jangce Delta", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong i druga mjesta klastera livnice. Aglomeracija ovih oblasti će pomoći u stvaranju više mogućnosti za saradnju, tako da se obuče, finansira, razvija, marketing, izvozi i drugi aspekti interakcije, i promoviše razvoj industrije livenja građevinskih mašina.

Sledeće su iste kao i "

Poslednjih godina brzi razvoj građevinskih mašina odlivaka, uglavnom u industriji nizvodno za promociju industrije, inženjerske mašinske livade je takođe zahvaljujući brzom razvoju građevinskih mašina odlivaka, do livenja građevinskih mašina, kako bi doneli razvojne mogućnosti. U 2013. godini, veličina tržišta građevinskih mašina u Kini dostigla je 149.199 milijardi juana, što je povećanje od 24.1%.

Sledeće su iste kao i "

Prihodi od građevinskih mašina odlivaka od 2010 će iznositi 400 milijardi, povećanje od više od 25% u 2015. godini dostići će više od 870 milijardi, prosječno povećanje od više od 17%, izgledi tržišta su vrlo optimisti u odnosu na stopu rasta BDP-a, sljedeći Pet godina industrija će ući u stvarni razvoj vrha. Prema "Izveštaju o istraživanju tržišta građevinskih mašina u Kini za 2014-2018" pokazuje da Kina kreativna industrija livenja u narednih nekoliko godina i dalje održava brz razvojni period. Razlog za brz razvoj kineske gradjevinske mašinske industrije jeste da, s jedne strane, zahvaljujući brzom razvoju industrije unutrašnje mašine, povećava se potražnja za odlivcima. S druge strane, međunarodno tržište lijevanja postaje sve aktivnije. Stoga, iz okruženja, investiciono livenje, tržišna perspektiva je široka.