Građevinski strojevi Odljevaka razmjera ceste

Opsežan razvoj vertikalno i horizontalno širenje proizvoda u život znatno, nastavi pojavljivati Inovativne erozije.

Znanstveni i tehnološki napredak razvijati nove proizvode zamijeniti preduzeća razmjera proizvodnje tradicionalnih proizvoda, je neodoljiv ekonomski zakoni, do velikih razmjera proizvodnje je donijela puno rizika. U današnjem svijetu, je u doba tehnološke revolucije, nove tehnologije, novi materijali, novi proizvodi nastaviti razvijati i promovirati razvoj lijevanje industriji građevinskih strojeva.

U posljednjih nekoliko godina, industriju građevinske mehanizacije dodatno ubrzati tempo razvoja, promicanje proizvodnje odljevaka povećao. prihod 2010 građevinski strojevi industrija će doći do 400 milijardi, povećanje od više od 25%; 2015. će doći do više od 890 milijarde dolara, prosječno povećanje od više od 17%, ali građevinski strojevi industrija lijevanje tu su još Opsežan razvoj modela, uključujući: industrijska koncentracija je niska, strukturu proizvoda je iracionalan, neovisno sposobnost inovacije, oprema i unatrag tehnologiju i drugim pitanjima istaknute. Možemo riješiti ove probleme, korištenje ekonomije razmjera vodoravni i okomiti način razmišljanja da potraže put industrijske ekspanzije.

Skala proširenje opsega odnosno razmjera proizvodnje i operacija sličnih proizvoda, uvođenje novih proizvoda; skala vertikalne ekspanzije, koja je, iz istraživanja i razvoja, tehnološka dostignuća u marketingu od gornje do dna proizvodnje i istraživanja jedan stop na industrijskom mjerilu studija.

Iz perspektive ekonomije, ove dvije razine: prvo, razvoj novih proizvoda i istraživanju, oko samog proizvoda je stalna inovacija, znak je da kupca potražnje promjene kao središte kontinuiranog uvođenja novih proizvoda. Drugi je inovacija proces proizvodnje, organizacijska struktura inovacija, kao i upravljanje travama stvarajući inovacija.

Naš cilj je poboljšati produktivnost i poboljšala učinkovitost upravljanja. Istovremeno oba jezgra inovacija, istovremeno, čiji je cilj najdinamičniji razvoj proizvoda i inovacija. Inženjerstvo strojeva odljevaka regionalnih karakteristika, je formirao "Yangtze River Delta" regija, Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong i drugim mjestima lijevanje klastera u industriji. Aglomeraciji tih područja pomoći će stvoriti više prilika za suradnju, tako da trening, financija, razvoja, marketinga, izvoza i drugim aspektima interakcije, i promovirati razvoj lijevanje industriji građevinskih strojeva.

Znanstveni i tehnološki napredak razvijati nove proizvode zamijeniti preduzeća razmjera proizvodnje tradicionalnih proizvoda, je neodoljiv ekonomski zakoni, do velikih razmjera proizvodnje je donijela puno rizika. U današnjem svijetu, u doba tehnološke revolucije, nove tehnologije, novi materijali i novi proizvodi su u nastajanju i životnog ciklusa proizvoda se skraćuje. U proteklih nekoliko desetljeća proizvod sada skraćen za godina, ili čak i mjeseci. Novi proizvodi neprestano zamjenjuju stare proizvode.

Svaki proizvod ima rast razdoblje, zrelost, recesije takav proces. I životnog ciklusa proizvoda će donijeti neke rizike. Ekonomist je rekao da samo održivog tržišta, nema održivog proizvoda. Proizvoda i tada popularna, a onda vruće, ali isto tako kada recesija.

Inženjerstvo strojeva lijevanje industrije, "početak Uzvišena", ali lice veliko tržište prostor, trebamo razvoj novih proizvoda i tehničkih performansi kontinuiranog poboljšanja, s naglaskom na osnovne i napredne istraživanja, unaprijediti sposobnost oduprijeti rizicima. Rani rizik od rizika, rano rizik transfera, napori da se smanji rizik gubitka: točna prognoza životnog ciklusa proizvoda, ojačati istraživanje tržišta, istraživanje i razvoj novih proizvoda, koji je u velikoj konkurenciji na tržištu za održavanje duga - to jest, Neprekidno inovativno razmišljanje.