Odlivci građevinskih mašina ostaju ubrzani razvojni period

Kineska građevinska mašinska industrija od malih do velikih, brzi razvoj postala je kompletan asortiman proizvoda, inovativni kapacitet se povećavao, potražnja na tržištu je jaka jaka industrija sunca. Naročito u posljednjih nekoliko godina, industrija građevinske mehanizacije će dodatno ubrzati tempo razvoja, promovisati proizvođače odlivaka u građevinskim strojevima ne samo da povećava proizvodnju, a proizvodni sadržaj proizvoda takođe raste. Međutim, industrija kineske građevinske mašine nije optimistična u pogledu problema: mala preduzeća, industrijska koncentracija je niska, struktura proizvoda je iracionalna, nezavisna inovativna sposobnost, oprema i tehnologija unazad, visoki input, visoka potrošnja, visoko zagađenje, niska efikasnost, niska efikasnost Razvoj načina naglašava industrijsku bazu je i dalje krhka. Ubrzati poboljšanje kineskih inženjerskih mašina livenja proizvoda, tehnološke inovacije sposobnosti, jačanje industrije R & D proizvodnje, učenja, istraživanja zajednički, postao je prioritet.

Industrijski analitičari su istakli: Kineski gradjevinski mehanizmi od regionalnih karakteristika, koji su karakterističniji, formirali su region "Jangce River Delta", Shandong, Shanxi, Liaoning, Guangdong i druga mesta klastera livnice. Koncentracija industrijske aglomeracije u ovim oblastima će pomoći da se stvore veće mogućnosti za saradnju, tako da se obuče, finansira, razvija, marketing, izvoz i drugi aspekti interakcije, i promoviše razvoj građevinske mašinske industrije.

Poslednjih godina, brzi razvoj industrije građevinske mehanizacije, uglavnom u industriji nizvodno za promociju industrije, mašinogradnja mašinske industrije je takođe zahvaljujući brzom razvoju industrije građevinske mehanizacije, industriji građevinskih mašina da bi doveo razvojne mogućnosti. U 2013. godini, veličina tržišta građevinskih mašina u Kini dostigla je 149.199 milijardi juana, što je povećanje od 24.1%.

Prihod od industrije građevinskih mašina 010 će iznositi 400 milijardi, povećanje od više od 25% u 2015. godini dostići će više od 890 milijardi, prosječno povećanje od više od 17%, izgledi tržišta su vrlo optimisti u odnosu na stopu rasta BDP-a, sljedeći pet godina industrija će usvojiti stvarni razvoj vrhunca.

Mreža za donošenje odluka o industrijskim investicijama objavila je "Izveštaj o istraživanju tržišta građevinskih mašina u Kini za period 2014-2018" pokazuje da kineska industrija livenja u narednih nekoliko godina i dalje održava period brzog razvoja. Brz razvoj kineske gradjevinske mašinske livade zahvaljujući brzom razvoju domaće mašinske industrije, povećanju domaće potražnje za livenje; s druge strane, međunarodno tržište lijevanja postaje sve aktivnije, a obim izvoza odlivaka se povećava iz godine u godinu. Na taj način, iz okruženja, investiciono livenje, tržišna perspektiva je široka.

Suočiti se sa ogromnim tržišnim prostorom, uspostavljanjem istraživačkih i razvojnih centara, usredsređujući se na tehnološke inovacije; ojačati razvoj novih proizvoda i poboljšati performanse mašinske tehnologije; fokusirati se na osnovna istraživanja i istraživanja u budućnosti, na hibridni i inteligentni bager napred, kako bi se poboljšao tržište lokalnih brendova. Dijeli će igrati ulogu

S obzirom na postojeće nedostatke, veliki broj domaćih proizvođača domaćina su ili su pronašli kratak vremenski period kako bi poboljšali konkurentnost brenda ove metode. Istovremeno, preduzeća treba da ojačaju istraživanje i razvoj i proizvodnju delova radi povećanja udjela dijelova; poboljšati inteligenciju proizvoda, informacije, nivo automatizacije, bogate karakteristike proizvoda; sveobuhvatno poboljšavaju ukupnu pouzdanost proizvoda i postepeno smanjivaju kvalitet proizvoda između Europe i SAD.