Razlozi i rješenja od oksidacije Spot u automobilskoj Odljevaka

Razlozi i rješenja od oksidacije Spot u automobilskoj Odljevaka

Automobilske Odljevaka i njihove legure su mnogo teže srebra od bakra, proces je složeniji. Glavni razlog je da izvedba odljevaka i njihove legure nije isti kao ostali metali, aluminijske je seks dva metala i kiseline i alkalije su reakcije, litotripsija udarnim valovima zahtijevala blago nepravilne, će izazvati površine preko korozije. I glumce i njegovih legura, bilo u zraku ili u otopini su lako proizvesti oksidni film, ovaj sloj oksidnog filma ako se ne odstranjuje, neće utjecati na prionjivost premaza. Lijevanje često oštećenja Značajke: Oksidacija šljaka uglavnom raspoređen na gornjoj površini lijevanja, u kutku kalup ne ocistimo. Loma uglavnom sivo ili žuto, od x-zraka ili mehaničke obrade našao, u alkalnom pranje, kiseljenje ili eloksiranje naći ćete. Eksperimentalni rezultati pokazuju da dodatak odgovarajućih aditiva u NaOH rješenje može proizvesti dobar učinak poliranja.

Istraživačka eksperiment također našao površine refleksivnosti površine aluminija može doći do 90% nakon DC stalan pritisak elektroliza otopinom NaOH pod određenim uvjetima, ali još uvijek postoje neke nestabilne faktora zbog eksperimenta, koji Treba dodatno proučiti. Opravdanosti uporabe DC ritmično elektrolitičko poliranje metoda za poliranje aluminija pod osnovnih uvjeta je istraživao. Rezultati pokazuju da puls elektroliza poliranje metoda može postići niveliranje efekt DC konstantnog napona elektrolitičko poliranje, ali njegova niveliranje speedbar je trom.

Paket lijevanje dio aluminijski sloj je bio odsječen, vanjsko pakiranje od aluminija je kvalitetan Aluminij, unutarnji sloj paket je razno aluminija, dva različita materijala, tako oksidacija "vitiligo" kao mrlje.

Rješenje: Ovaj fenomen nije često previše razumijevanja kupaca, proizvođača trebale učiniti više da objasni rad, isključite cijelu priču, kako ne bi uzrokovati nesporazum. S druge strane, aluminijska industrija analiza predviđa da korištenje automobila Odljevci će porasti za 50% u pet godina, od 250 kilograma / vozilo u 2000-380 / vozila do 2005. Veliki broj proizvodnju i obradu odljevaka, potrebu za polikristalnog dijamant (PCD) alat. Glavni uzrok čip PCD oštećenja prilikom obrade. PCD alata sječivo ostaviti netaknutima, je najbolje za distribuciju rezanje opterećenje ravnomjerno za svaki rezač za glodanje.

Automobil Casting žarenja: aluminijske legure odljevaka zagrijana na višoj temperaturi, općenito ℃ oko 300 ili na taj način, nakon određenog vremena, sa hlađenja na sobnoj temperaturi proces poznat kao žarenje peć. Tokom procesa žarenje, čvrsta otopina razgrađuje, a druga faza čestica prikupljaju, koja može eliminirati unutarnji stres lijevanja, stabilizirati lijevanja veličina, smanjiti deformacije i povećati plastičnost lijevanja.