Koji su principi Casting položaja strojeva Odljevaka?

Koji su principi lijevanje položaja strojeva Odljevaka?

Prema teoriji skrućivanja alatnog stroja lijevanje istraživanja i proizvodnje iskustvo, utvrditi izlijevanje pozicija treba uzeti u obzir princip.

1, važan dio alatnog stroja lijevanja treba smjestiti u donji dio. Strojevi Odljevaka niže metal alatnog stroja je očvrsnuo pod Statički tlak gornji metala i ugovorene i kompaktna.

2, važan obrada površina treba biti dolje ili da stoji uspravno. Iskustvo pokazuje da pore, nemetalnih uključaka i drugi nedostaci pojavljuju u površini naviše, i Silazni površina ili stranu fasade je obično glatka, mogućnost grešaka su male, pojedinačne obrade površina mora biti prema gore, treba biti primjeren za uvećanje obrada margina kako bi se nakon obrade ne pojavi oštećenja. Raznih površina alatnog stroja je ključni površini ne smiju imati trahom, pore, strojevi Odljevaka šljaka rupe, pukotine i skupljanja i drugih nedostataka, i zahtijeva organizaciju guste i uniforme, da se osigura da tvrdoća vrijednosti unutar u Navedeni raspon.

3, tako da stroj avion velikog zrakoplova prema dolje ili nagnutom. Za velike ravne odljevaka, Naginjanje može poslužiti kako bi se povećala metalne površine diže brzinu, Odljevci strojeva kako bi se spriječilo pijesak ožiljak ožiljak nedostatke. Nagnite lije, ovisno o veličini kutija s pijeskom, vrijednosti i općenito upravlja na 200 ~ 400 mm lanac.

4, treba osigurati da lijevanje može biti ispunjen. Odljevaka sa tankostjenog dijelova, tankostjenog dijelova treba biti smještena u donjem polu ili stavljen ispod izlijevanje putu da izbjegne nedostatke kao što su odvajanje lije, hladno i tako dalje.

5, treba biti koristan alat za lijevanje skupljanja. Za skupljanje legura ili debljine lijevanje strukture je neujednačena i sklona skupljanja, lijevanje Odljevaka strojevi skupljanja treba dati prioritet uvjete o redoslijedu skrućivanja, olakšati plasman risers i igrati r OLE od ustaje.

6, kako bi se izbjeglo vješanje pijesak, visi pijesak pijesak ili konzola jezgra, lako pod jezgra, okvir i test. Iskustvo pokazuje vješanje pijesak u okviru lije polako rušiti. Strojevi Odljevaka je nezgodno staviti jezgru vješanje na gornjoj polovici. Konzola pijesak jezgra je stabilna, lako izvrtati pod djelovanjem metalnih uzgona, to treba pokušati izbjeći. Osim toga, pobrinuti za jezgru, okvir, pogodnost za inspekciju.

7, trebaju biti okvir položaj, izlijevanje pozicija i hlađenje poziciju dosljedno alatnog stroja. Flip kalup je ne samo veliku količinu rada, ali također je lako izazvati pijesak srž pokreta, strojevi Odljevci iz pijeska, pa čak i vatru i drugih oštećenja.