Koji su principi koje treba slijediti za Lijevanje pozicija mehaničko Odljevaka

Koji su principi koje treba slijediti za lijevanje pozicija mehaničko odljevaka

Na temelju istraživanja i proizvodnje iskustva teorije skrućivanja mehanički odljevaka, princip niskoj energiji u obzir prilikom određivanja izlijevanje pozicija.

1, važan dio lijevanja mehanički treba smjestiti u donji dio. Niže metal mehanički casting je očvrsnuo pod Statički tlak gornji metala i ugovorene i kompaktna.

2, važan obrada površina bi trebala biti dolje ili uspravni stanje. Iskustvo pokazuje da pore, nemetalnih uključaka i drugi nedostaci pojavljuju u površini naviše, i Silazni površina ili stranu fasade je obično glatka, mogućnost greške je mala, individualne obrade površina mora biti prema gore, treba biti primjeren za uvećanje obrada margina kako bi se nakon obrade ne pojavi oštećenja. Raznih površina alatnog stroja je ključni površini ne smiju imati trahom, pore, šljaka rupe, pukotine i skupljanja i drugih nedostataka, i zahtijeva organizaciju guste i uniforme, da se osigura da tvrdoća vrijednosti unutar navedenog raspona.

3, tako da mehanička avion velikog zrakoplova prema dolje ili nagnutom. Za velike ravne odljevaka, Naginjanje može poslužiti kako bi se povećala metalne površine diže brzinu, kako bi se spriječilo pijesak ožiljak ožiljak nedostatke. Nagnite lije, ovisno o veličini kutija s pijeskom, vrijednosti i općenito upravlja na 200 ~ 400 mm lanac.

4, treba osigurati da lijevanje može biti ispunjen. Odljevaka sa tankostjenog dijelova, tankostjenog dijelova treba biti smještena u donjem polu ili stavljen ispod izlijevanje putu da izbjegne nedostatke kao što su izlijevanje ili coldting.

5, treba biti pogodna za punjenje lijevanja mehanički. Za skupljanje legura ili debljine lijevanje strukture je neujednačena i sklona skupljanja, skupljanja lijevanja treba dati prioritet uvjete o redoslijedu skrućivanja, olakšati plasman risers i ulogu ustaje.

6, kako bi se izbjeglo vješanje pijesak, visi pijesak pijesak ili konzola jezgra, lako pod jezgra, okvir i test. Iskustvo pokazuje vješanje pijesak u okviru lije polako rušiti. To je nezgodno staviti jezgru vješanje na gornjoj polovici. Konzola pijesak jezgra je stabilna, lako izvrtati pod djelovanjem metalnih uzgona, to treba pokušati izbjeći. Osim toga, pobrinuti za jezgru, okvir, pogodnost za inspekciju.

7, trebaju biti okvir položaj, lijevanje pozicija i lijevanja mehanički hlađenja pozicija dosljedan. Flip kalup je ne samo veliku količinu rada, ali isto tako lako nanijeti pijesak srž pokreta, od pijeska, i čak požara i ostalih oštećenja.